Friday, December 10, 2010

Ego seorang remaja lelaki.

Ehem, title diatas takde kaitan dengan orang lain selain daripada Adlan. ye, aku lah adlan. lol.

Okay, nak cerita sikit, sikit je. Semalam, aku stalk la cengkawan aku punya blog, masyaAllah, menarik gilaa, seriously, best, then, tetiba ada satu perasaan cemburu timbul dalam hati aku. Monolog, "aku boleh post something yang lebih menarik laa." <ayat cliche orang jealous. lol. But aku tahu, post aku semua tak se-best orang lain. Itu lah kelemahan aku, tak reti menarik minat orang. humm.

Jap, belum habis lagi cerita, ada lagi, tapi malas la nak tulis pepanjang, so, esok nanti je lah aku post eh. Salam. :)

No comments: