Thursday, December 9, 2010

Malam macam ni jugak lah aku ada mood nak belajar.

Aku ni memang pelik.
Setiap hari bangun dah nak dekat tengahhari. Tidur pulak lepas subuh. ish2, orang kata aku ada insomnia, memang sukar bagi aku untuk tidur. Masalah typical remajakah itu? Heh.
So, malam-malam macam ni, apa je aku buat? hehe, selalunye aku surf internet, gain infos pasal dunia. lol. Dan bila jari sudah letih, mata sudah kuyu(??) aku pun cari lah bantal. Tapi aku tak tidur, mula-mula aku baca doa tidur, then aku aku baca buku novel Step By Wicked Step. Atas permintaan guru English Language aku. heh
Tapi, bila hari-hari sekolah, aku tidur awal, dalam pukul 1-2 am. Bungun pukul 6.15am. Lepas sekolah dalam pukul 2 aku tidur balik. haha. So, tak lah pelik sangat aku ni. Maybe ada orang lain yang jauh lebih pelik dari aku. :P
Salam.

No comments: