Tuesday, December 14, 2010

Monday's morning, Adlan's room. Hurmm...

Okeh, hari ni hari Isnin. Aku bukan tak suka hari Isnin, tapi aku benci setiap pagi hari Isnin, pagi tu ni lah keluarga aku akan mulakan operasi mengemas rumah dan bilik aku selalu menjadi mangsa tempat simpan barang. Bilik ko ground floor, senang letak barang < alasan mak aku. Segala kotak, kain baju, semuanya nak letak dalam bilik aku. Hampeh.

Bilik aku dah la kecik, nak solat pun tak selesa. Tapi aku suka bilik aku, sayang teramat. Bilik aku pun dah terima anugerah bilik paling awesome/cool. Haha, anugerah tu cengkawan aku yang bagi, masa beraya kat rumah aku yang tak seberapa ni. haha. Padahal bilik aku biase je, nothing special pun. Ada katil, ada almari baju, meja belajar. Sommart  lah. Ceh, bosan pulak aku bila aku baca balik post aku ni. Apa je lah. 
Wassalam. :)

No comments: