Thursday, December 23, 2010

Muka baru, tahun baru.
Apa yang muka barunya? haha, my page lah, blog ni, baru lah rasa enak dipandang dan dibaca. en en. *winkwink*
Okeng, penjelasan:


No.1 . Gambar rusa kat atas tu bukan aku yang lukis, aku pun tak ingat dari mana aku dapat, tapi cun. *rasa bersalah sebab tak letak credit tuan punya lukisan.* 


No.2. Aku tukar title sebab aku dibenarkan untuk berbuat demikian. haha


No.3. Aku selesema, sakit tekak, agak-agak nak demam lah, so esok aku off duty babysit anak akak aku. *happy sikit*


 tu je lah, Wassalam. :)

No comments: