Wednesday, December 8, 2010

Tahun Depan?

So yea, next year SPM, So, apa plan aku? Sebelum masuk bulan december, aku dah mula study, catchup balik topic form 4, dengan Zara most of the time. Kalau ikut plan, kitorang punye "study-date" kat Kopitiam, Tapi, tempat tu agak tidak kondusif untuk remaja cemerlang macam aku ni *ehem yeke?* untuk belajar. So kitorang belajar guna Skype je lah, weyh, pakai skype pun best gak belajar, ada mic ada webcam, cantekk. teehee.

Dan, sekarang aku agak stressup dengan homework, setiap malam aku akan baca buku novel Step By Wicked Steps. Buku literasi untuk form 5 students. Buku nya agak best, *best sebab kulit buku tu menarik* Dan essays for homework isn't funneyh, nak patak jari aku tulis essays niyh. ceh. ouh yea, dah sebab ni lah aku tak dapat nak studying with Zara. teehee.

Anyway, azam aku untuk tahun baru Awal Muharram ni is nak buang semua sikap malas dalam diri aku, Alhamdulillah, dua tiga jam ni dah ada perubahan. hurmm. Dan moga2 tahun depan aku tak fail lagi add math. I really need to pass that subject *iwanttobeandengineer*. So, terimakasih kerana telah meluangkan masa untuk baca my post, Salam. :)

1 comment:

zahirahharyati said...

banyak nama gua! bagi royalti dude!