Tuesday, December 14, 2010

Watching Dunia Baru. Dah tiga malam dah aku habiskan masa tengok cerita tu. Dunia Baru season 1 complete. Season 2 malang takde sape sudi nak upload. Dan, masa tengok season 3, subtitle nye agak kelakar. LOL. Walaupun diorang cakap malay, aku still suka baca subtitle. Suka hati aku lah. haha

And part ni agak kelakar bila baca subtitle nye.
Korang faham tak kelakar nye?
Dalam part ni, laki ni, nama nye Tajol, tengah bercakap dengan Adif, kawan dia, bincang pasal business dia, dulu dia dah ada bukak business dan ada Tajol Towers, sekarang dia nak bukak business lagi satu. Dia namakan lah Tajol Towers 2.
Dialog part ni;
Adif : Nama yang dulu pun Tajol Towers jugak
Tajol : Tapi yang ni Tajol Towers dua

Tapi bila baca subtitle, macam dalam gambar tu, kelakar gak bunyi nye. haha. kelakar sikit. ok. Wassalam. :)

No comments: