Thursday, January 20, 2011

Ape je aku buat cuti hari ni?

So, stalker aku semua, mesti korang nak tahu apa aku buat hari ni kan? kan kan??? haha

 Aku habiskan masa berkualiti aku membaca buku ni. Buku tu aku pinjam dari kawan sekelas aku, interesting gilaa buku ni. entah bebila entah aku akan habis baca buku ni. hurmm.. wrote by Muhammad Alexander. cool piece.
 Thanks to Shah Nadhir, petang tadi bosan gilaa, nasib baik ada album ni teman kan aku. yang ni pun aku pinjam, haha. enjoyed.
 Lepas tu aku main sekejap game sims ni. well. Game ni pun aku pinjam dari Shah Nadhir, -.- well, aku memang suka pinjam barang orang... k
yeeyy, finally, setelah 4 tahun tak pergi kedai gambar, akhirnya aku pergi jugak, tangkap gambar. tapi rambut messy gilaa. hampeh. haha

So, aku rasa hari ni tu je lah aku buat, in addition, also, aku buat homework, online facebook, stalk gambar kawan dan blog diorang. haha.

ok. wassalam.

2 comments:

Muhammad Aqib said...

OOOO cam best je buku tu!!!
camne ngan Sims 3? Best kan...
fyi klu main lame sangat nnt jadi bosan gile!

Amirul Adlan said...

Aqib, buku tu memang best.
and and. yup, seriously best. tp nak cari mase nak main susah since kerja rumah banyak. :P