Tuesday, January 25, 2011

Bila entah nak ada peluang aku update blog yang mostly cengkawan aku je yang baca ni pun aku tak tahu lah. Yang pasti, cuti nanti aku busy since homework senantiasa menemaniku. Oh kenapa dunia bergitu mencabar.
Anyways, aku nak cerita pasal something yang agak interesting. Hari ni, Kelab Pertanian, which i joined mostly because most of my friends joined that club. Interesting jugak, at least kelab ni aktif. Tak macam some kelab yang awal tahun je aktif then dah masuk bulan 6-7 buat buduh je. Hampeh.


Anyways, hari kitorang(ahli kelab pertanian.) tanam tebu, tebu madu tak silap aku. Well, actually, tebunya belum ditanam lagi, so hari ni kitorang buat tapak je. So hari ni aku jadi pertani lah ye, cangkulcangkul, galigali perhh penat laa derr. Wassalam.

No comments: