Saturday, January 29, 2011

Bila masanya sudah sampai.

Ewah, title klise gilaa kan? haha. So, macam biasa, aku nak cakap pasal SPM. SPM? kurang dari 10 bulan dah nak SPM.. sempat ke aku nak study ni? haha. InsyaAllah. Tapi, aku tak target 9A+ lah, sebab aku tak rase aku dapat capai keputusan secemerlang itu kalau selalu duk depan laptop ni ha. haha.


Anyways, aku baru lepas baca blog kawan aku, dia target 9A+, dia sekolah sains, genius. Aku? haha, tak payah cerita lah. Masa kat sekolah rendah dulu, UPSR monster, masa Form 1-3, Mr. PMR, masuk Form4-5, SPM la derr. So, apa kaitanya title dengan post aku kali ni? entah lah. Wassalam. :)

No comments: