Sunday, January 9, 2011

Biskut enak dimakan. haha









Seperti yang korang boleh nampak di atas, semalam, kakak, abang, dan aku, masak biskut/cookies ni. So, yang korang nampak yang bentuk huduh-huduh tu, aku lah yang buat, haha, well, mula-mula nak buat satu bentuk je, bulat macam chipsmore, tapi aku cakap kat dengan kakak aku, "tak nampak homemade lah, kata Asyireen Homemade Bakeries."
Tapi, ni test je, bukan untuk jual.
Ada chocolatechip. Kacang dan Kismis(??). pelik je. haha.

4 comments:

Muhammad Aqib said...

nak sikit!!
btw kenape korang gune kertas mintak tu?
kan bagus klu sapu je butter kat benda alas tu. lagi senang

Amirul Adlan said...

haha, tu lah, kitorang punya resepi lain. luls. dah habisss

Muhammad Aqib said...

Nanti beli lah loyang(??) benda tray tu...
and beli Penyapu(??) butter sekali. cube check LMC Bakery kat BRP.

Amirul Adlan said...

luls, Makcik LMC Bakery tu dah muak tgk muka aku kot. haha. And, luls, dah ada dah semua benda tu.