Tuesday, January 18, 2011

Dah masuk tingkatan 5 ni banyak gilaa cabaran baru. GILAA. Nak kena study lagi, masalah cengkawan lagi. Aku rase aku masih tak bersedia lagi lah nak masuk tingkatan 5 ni. Lemah gilaa en aku ni. Pejelah. Homework seperti biasa BANYAK. Kalau tak banyak bukan tingkatan 5 lah tu. Well, tahun ni nak SPM, memang perlu lah homework tu. Kawan pulak. Malas lah aku nak cari pasal. Tahun ni aku nak cool je dengan kawan aku. Try tak cari masalah dengan diorang. haha, bosan je kot post aku ni. ok ok. Wassalam.

No comments: