Wednesday, January 26, 2011

Gila.

Ouh, tak, aku bukan nak cerita pasal orang gila. Aku nak cerita pasal benda lain sebenarnya, saje je nak tarik perhatian korang. haha.


So, hari ni aku nak declare diri aku sebagai ulat PSS. Kenape? Sejakduamenjak ni kan, aku suka sangat duk kat Perpustakaan sekolah aku. Study lah derr. Tahun ni SPM kan. haha, tapi hari ni aku tak study pun, teman kawan aku buat homework. Hari ni aku lepak je dengan cengkawan aku, cerita pasal isu semasa. Bosan erk? Haha. Isu semasa tu termasuklah pasal hal couple-coupling ni. haha. Rlex je, aku single. lol.


Wassalam. :)

No comments: