Friday, January 7, 2011

Minggu pertama persekolahan sucks gilaa. Nak tahu sebab apa?

Aku listkan untuk korang eh.

Hari pertama. - Oleh kerana terlalu excited nak pergi sekolah, aku tak dapat nak tidur awal. Pagi hari ni, aku ngantuk gilaa. Balik dari sekolah, aku jalan kaki sebab nak temankan kawan aku, Aten, dah nak dekat dengan rumah, hujan pulak. Habis baju aku basah. hampeh.

Hari Kedua. - Hari ni, pengawas-pengawas diminta datang ke sekolah awal dan aku lambat satu minit. -.-

Hari Ketiga. - Hari ni biasa je, homework banyak, otak aku tak cukup RAM nak handle semua.

Hari Keempat - Aku rasa hari ni pun sama bosan macam hari rabu. 

Hari Kelima. - Hari ni best sikit. Tak tahu kenapa. Mungkin sebab hari ni jumaat kot. Tapi dari segi pembelajaran, extra bosan since banyak pulak cikgu tak datang/busy. hurmm..

Tapi korang jangan salah paham pulak, aku suka sekolah, tapi cengkadang ada je yang tak kena, kawan, cikgu, homework, etc. heh. bosan bosan.

2 comments:

Muhammad Aqib said...

biasa lah.. mungkin ini adalah cara badan kite menunjuk mase untuk membiasakan diri ngan sekolah balik.

Amirul Adlan said...

haha, maybe true, but, bila kau masuk form 5 nnt kau faham lah maksud aku. masuk form 4 kita relax sekejap, sesi suaikenal. msuk form 5, hari pertama dah belajar, masa cuti 2010 cikgu dah bg kerja rumah. tension, tapi berbaloi lah since tahun ni SPM. lol