Saturday, January 29, 2011

Oh tak, ni bukan cerita pasal Workshop Girl dengan si Mangsa Lembu, ni cerita pasal Confused Guy dengan Anak Soleha. Siapakah?


Aku rasa aku nak mulakan Legacy baru, pasal aku, blog aku, dan jengjengjeng. Sebelum ni aku rasa aku tak pernah lagi cerita pasal Crush aku kan? haha, selalunya aku dengar perempuan je ada crush kat lelaki, sorry lah kalau konklusi aku salah. haha. Tapi kan derr, dia ni special gilaa, dah la cantik, ayu, soleha, ish3.


Haa, tak, aku takkan couple dengan dia, aku tahu dia bukan jenis yang suka couple-double ni. Aku pun bukan jenis yang macam tu. SPM dulu ye. Haha.


Wassalam. :)

7 comments:

S.Nadhir said...

Kalau kau kata yg kau biasanya dengar perempuan je yg suka crush-crush ni, maksudnya kau tak cukup mendengar lah tu . :p

nasyira said...

shah, kalau ada button LIKE kat sni, dah lama aku LIKE XD

Amirul Adlan said...

lol. maybe.

Amirul Adlan said...

or should i add, jarang aku dengar lelaki crushed kat seseorang lepas tu nak cerita kat blog dia. jengjengjeng.

Muhammad Aqib said...

hohohohohhohohohoho!!!
sape kate laki x de crush..
padahal aqib pon ade crush

Amirul Adlan said...

Ohmaigoshh, asal korang besarkan bende ni???? bahh, that's no the main point. oh pleaseee.

and yea aqib, semua orang ada crush, cuma aku ni buduh sangat tulis somthing that might sounds like i'm saying "PEREMPUAN JE ADA CRUSH KAT SELAKI". And the best part is, that is so not the main point.

and aqib, siapa dongg?? luls.

Muhammad Aqib said...

hohoohohho..
secret!! LOL!!
:P