Sunday, January 30, 2011

Separtu Baru.

Macam yang aku cakap, aku akan beli kasut baru. Ni lah kasut pertama kali aku beli buat tahun 2011. Hoho. 
Admiral England je, tak famous pun. Tu pun aku beli lepas discount, tak sampai RM 50 pun. haha. So, lepas ni apa? Seluar lah pulak erk?
Wassalam. :)

6 comments:

Muhammad Aqib said...

OMO!! gile cantik kasut tu!

Amirul Adlan said...

Aqib, hehe, the best part is, kasut tu tak semahal yg aku sangka. lol

Muhammad Aqib said...

kedai tu ade kat mane???
nnt nak survey ah!

Amirul Adlan said...

lol. semua jusco mall.

Muhammad Aqib said...

owh.. jauh tu...

Amirul Adlan said...

Aku beli kat IOI mall Jusco, Puchong.
Kepong kan ada Jusco, kat sana lagi smart kot plus dekat. :x