Monday, January 31, 2011

Tolong jangan baca.

Aku tak faham lah, apasal lah aku suka sangat kat dia. Nak kata lawa, budak lain pun lawa jugak, dia ni special sangat ke? hoho. Tak lah, aku taknak jiwang-jiwang kat sini. Yep, dia memang lawa, cantik, soleha, aku memang respect dia sebab walaupun dia kelas kedua, tapi dia tak pernah gagal dalam any subject pun, bukannya macam aku, fail 4 kali, teruk-teruk. ish3


Wassalam.

2 comments:

S.Nadhir said...

'Walaupun dia kelas kedua'

LOL :p

Amirul Adlan said...

or should i say, "..kelas kedua dalam sekolah,". yea, lol.