Monday, February 21, 2011

Gila Pangkat.

Hoodies ni

Jeans tu,
dan Beg ini.

Ok aku rasa aku dah mula sangap(batak/alpha) dengan barang dari 21Men. perhh sumpah berminat. LOL. esok lusa aku beli paling-paling pun kat Uptown Damansara tu pun bundle(bukan 21Men) which is just fine by me.
Wassalam. *tajuk memang takde kaitan*

2 comments:

S.Nadhir said...

kasut oxford yg dia pakai tu > semua benda yg kau nak beli tu. omggggggggggg

Amirul Adlan said...

Kau marah aku post bebenda ni ke ko nak cakap kasut oxford tu lebih mahal dari semua benda yang aku nak tu? confused. O.O

and yea omg tak sabar nak beli. lol