Sunday, February 27, 2011

Oh baru tahu.

Jadi, malam cenggini aku buat apa je?


Haha. Aku stalk orang punya facebook lah. haha. *serius*


Ok, sumpah aku baru tahu yang bahawasanya kiraan entries aku salah. Selama ini aku ingat, kalau nak tahu bilangan entries yang kita dah post, tengok kat sini. *yang aku bulatkan tu*


Rupanya, dia kira draft sekali. Hampeh. *aku memang banyak tulis entries tapi tak post, sebab private/sensitive stuff kot. haha* 


Dan rupanya yang sebetulnya, kalau nak tahu kena kira dari sini. *yang aku bulatkan tu*


OK aku loser. haha. Wassalam.

1 comment:

Mr. Ri | CheArie said...

but..hey.. itu dia kira sekali 2010...
and yeah..banyak betol draft kau..:P