Friday, March 18, 2011

Facebook - Kisah Benar 2.0

Amaran, kepada sesiapa yang bakal baca entry aku kali ni, diharapkan agar mengucap dua kali masyahadah sebelum mulakan pembacaan. Kenapa? Oh saja. 


Hurmm, masihkah kau ingat, entry aku minggu lepas pasal Facebook? Haha. Saja je nak buat lagi. Umm, apa pun, aku nak korang tengok gambar screenshot di bawah dan perhatikan ada satu benda pelik dan mungkin korang rasa biasa je, tapi benda ni dah banyak kali berlaku jadi aku rasa pelik. Hurmm. 






These are random Wallposts and such. But look at the Recommended Pages, see anything similar to each other?? Huh?? ==' Creepy. 

Haha, apa je lah aku ni, aku rasa benda normal lah tu. KOT. Korang rasa? Hurmm.. Kenapa ya Ariff? Nama kau sering muncul di Facebook(Recommended Pages aku)? Dia famous!?. Haish, ni yang jealous nih. Haha. :P 

Tak pun ini satu pertanda, untuk aku LIKE page-page tu semua. urmm.. Betul jugak tu. ==' Ok bye, Wassalam. 


*ok sorry sebab kualiti gambar kureng.*

No comments: