Tuesday, March 15, 2011

Mungkin betul kata Asraf Mandeleev.

Bak kata Asraf, entries aku kini sudah makin bosan. Kalau aku seorang Produser Eksekutif dalam sebuah rancangan televisyen, pasti aku akan dipecat. =='


Malangnya aku ni seorang yang susah dapat idea yang mantap, main bantai je apa nak tulis, dalam kata lain, syok sendiri. Kalau dulu aku tak kisah, tulis saja-saja mahu test power, tapi kini aku dah ada "fans", mereka inginkan sesuatu yang lebih bagus. - *cakap macam  famous sangat je. haha* lol. 


Anyways, my life is currently in havoc, no i'm just kidding, haha, Japan is in havoc, do pray for those who are i needs. I know i did. ==' *must tell.* Actually, my friend Asraf told(not exactly) me that he misses me writing about "budak tu". ==' 


Well, in order for me to write a piece, a good piece, i must be in good heath, no pressure and some other things which doesn't really matter much. haha. *weird*. Seriously these doesn't make any sense. 


Okay, i see someone already making bored-faces, good bye and Wassalam. 

3 comments:

Muhammad Aqib said...

kenapa dengan Mandeleev tu?

▽mirul ▽dlan said...

Haha, nnt ko tahu lah, fokus dalam kelas Kimia tauuu.

Muhammad Aqib said...

ok.