Saturday, March 26, 2011

Oh. Keliru ke?

Keluarga aku balik kampung, aku tinggal seorang. Tapi abang aku pulak balik dari Shah Alam. Ok lah, sekurang-kurangnya ada orang teman. Tapi pukul 12 nanti dia keluar main futsal. Hampeh. =='





Apa pun, haha, Asraf rindew bacew entry aku doh. HAHA. Ceh, apa je pun aku tulis kat sini. ==' SAKAII. Ok lah, aku nak tanya korang, how was your earth hour?? Best tak? Apa je korang buat? Comment lah, bagi semua tengok. Ok, pasal vid yang aku janji tu, ada hal sikit, nanti aku upload. Internet lembab lah pulak kang. BONAMANA. 

Aku malas nak cerita kesah aku seminggu ni, macam tak ada benda yang berlaku, ada tu ada, best jugak, Birthday Zahirah, Addmath tak gagal, entah, banyak jugak benda best. HEHE.

BAHH aku malas nak cerita keputusan ujian satu aku, sakai jerk. Oh tadi kat sekolah aku ada Karnival Kerjaya. Mata-air aku ada duh. Sumpah menyesal tak dapat teman dia jalan-jalan. *Tu pun nak tulis.HAHA* :PPPPPPP Ok sakaii jerk. 

*MALAS NAK CERITA? ALASAN JE LEBIH. HAHA* 

1 comment:

Muhammad Aqib said...

Yay! Akhirnya.. ade jugak Update..