Monday, April 18, 2011

Being busy is the new Adlan. By Adlan.

Tahun SPM jugak lah kau nak aktif dalam koko. Kau memang hampeh Adlan. - Tidak kira berapa banyak markah koko aku dapat tahun ni, kalau markah akedemik aku teruk, tak guna jugak. Humm..


Apa pun, bulan empat ni memang aku sengaja mem-busy-kan diri aku dengan bebenda macam - *dengan harapan dapat tambah markah koko aku.. Hehe.*


Kempen Menutup Aurat. - 


PowerPoint. Dapat sijil, dalam harapan, dapat sijil pahala jugak. HEHE.


Pidato. - 


Wahai Zahirah kenapa kau tak masuk ??? ==' Tahap keyakinan aku untuk       bercakap depan orang ramai amat le rendah. Memang tak layak.. Tapi apa le salahnya nak cuba. Kan kan? 


Win, lose or draw. -


Hehe, ni paling best, competition ni aku masuk dengan Shah, Wan dan Ain. Sumpah best. Dengan adanya pelukis handalan seperti Shah, aku pasti kitorang boleh menang. :D First round dah menang, peluang amat cerah untuk jadi juara nih. HEHE.


Perbarisan Rumah Sukan. - 


Erk, sebenarnya aku tahu korang mesti ingat aku ni saja nak promote BN kan? *itu sebenarnya lawak.* Eh tak tak, oleh kerana tahun lepas aku masuk Perbarisan Rumah Sukan dan kalah tanpa maruah, tahun ni aku masuk lagi, dengan harapan tinggi dapat menebus kekalahan. HAHA.


Math and Science somethingsomething. - Kalau korang nak tahu, ==' aku lah manusia paling buduh yang masuk competition tu. Harap2 kebuduhan aku tak teserlah. Ish2.


Aku tahu, ada cengkawan aku yang lagi busy dari aku. Debate... Catur... National Suborbital Spaceplane Design Competition.. International tu baii. Fuyoo... 


Sekian sudahh. Aku rasa tu je aku nak kongsi dengan korang. Apa? Bosan? *baling kasut.* 

No comments: