Sunday, May 29, 2011

I'm back. :P

Aku nak mintak maaf sebab menghilangkan diri. Semua benda aku deactivate. Facebook, Formspring, Blog. humm..


Aku perlukan mase untuk bersendirian menyiapkan teks pidato aku. Phone aku pun aku off. Jadi semua SMS yang korang hantar yang tidak berbalas tu, harap2 dimaafkan. HEHE. Tapi sekarang aku dah on-kan phone aku balik. So, call/sms le bebanyak. HAHA. 


Dan kalau korang nak contact aku kat FB, tunggu lagi 14jam. Sebab kat Fb aku kene penalty sebab deactivate multiple times, HAHA, padann. 



Ok, lagi dua jam aku akan bertolak ke Terengganu. Teks pidato pun dah nak siap. Alhamdulillah semuanya okey. :D Ok bye. ;)


*Mesti ade yang ingat aku tengah emo-kan? HAHA. Kelakar betullah. ==' *
*Aku rasa kalau aku tak buat cenggini mesti teks pidato aku takkan siap.. Maaf kay. ;) *

2 comments:

nasyira said...

hurmmm. macam tertekan je kau ni

▽mirul ▽dlan said...

Tertekan?? HAHA. Agakk le. ;)