Monday, May 23, 2011

Kenapa dia? - Asraf a.k.a Acap.

Kenkadang aku rasa hidup aku bosan. Hidup aku hanya hitam dan putih. Mana warnanya pun aku tak tahu. Humm...

Naseb baek ada cengkawan. :D 
Cengkawan aku memang cool semuanya. Kalau ada Dato' datang jumpa aku nak trade-in cengkawan for RM 100,000,000++. , semestinya aku akan pilih duit kawan aku. Tak sanggup aku kehilangan diorang. 

Special entry for Asraf sebab aku banyak buat salah kat dia minggu ni. :P


Asraf ? Siapa ? Kau tak kenal ? Heh, dia memang senior tak famous punn.. Tapi dia memang cool

Dari segi pembelajaran.. dia A+. Senang kata orang memang pandang tinggi kat dia sebab dia budak bajet pandai. Kacukan ( mixed ) lah katakan. HAHA. 

Aku selalu ( tak jugak ) tumpang kereta Alza bapa dia. Syiok naek kereta besar doe. Ce wangi ce wangi je kereta dia. HAHA. ( credit to Chearie. ) 

Arhhh, lebih pulak. Nak kenal Asraf a.k.a Acap dengan lebih lanjut, tepon/sms je dia. Nanti aku bagi number dia okeh? HAHA. Budak hensem ni juga ada banyak kucing. * tak ada kaitan. *

Okeh bye. ;)

1 comment:

nasyira said...

nak no asraf! :p