Tuesday, May 31, 2011

PengAKUan.

Okey okey, aku mengaku aku memang tertekan.. banyak faktor yang boleh aku kaitkan dengan perasaan aku sekarang. Huru hara kepale otak aku fikirkannye. 


Takkan le aku nak cite kat korang pulak en? Kang korang kate aku sangaje nak cari simpati. ==' 


Cume, aku rasa blog memang sesuai tempat baginya seorang manusia macam aku ni nak berkongsi cite. HAHA. 


Entah, recently, aku ade masalah sikit dengan jiwa aku. Aku rase aku suke kat seseorang ni. * jiwang sudah.. ==' * Aku tak pasti apa sebenarnya yang aku rasa terhadap seseorang ni.. aku harap tak serius sangat. Aku taknak cinta sebelum kahwin ( kut ). HAHA.


Keluarga aku pulak macam biase, okey je. Semuanya baik2 saje. Alhamdulillah. 


Pelajaran? Hancus. Aku tak pernah rasa down sangat pasal keputusan peperiksaan aku macam ni. Mungkin sebab SPM dah nak dekat. Humm..


Jap, kalau ade yang fikir aku melanggar norma kehidupan seorang remaje lelaki menulis blog pasal perasaan aku nak mintak maaf le awal2. Blog aku suke hati bapak aku le yeah. HAHA.


Okey, apa tadi? Oh ye, aku sekarang kat dalam hotel kat K.T. Hotel bujet je. tp Syiok habes. Mulanya aku taknak ikut famili aku g gannu, kononnya aku nak siapkan kerja rumah aku. Tapi alih2 aku ikut gak, mungkin sebab aku nak relax-kan diri. Hilangkan semua perasaan cemburu, hiba dan semua bende negatif. Okey HAHA. Bye. ;)

2 comments:

S.Nadhir said...

rileks brahh, i have gotcha back (:
p/s: mencurahkan perasaaan ke dalam blog itu norma kehidupan tanpa mengikut jantina kut =__=

nasyira said...

alah. relax la adlan..
aku rasa tndakan kau ikot fmly ko tu sgt² betul.
harap kau tenang je kat sne k! :D