Thursday, May 19, 2011

To be continued..

Perhatian2. Hai, apa khabar? Sehat? Kalau tak, takpe, bise le tu, memang sekarang musim orang kene penyakit, banyak sangat pathogen sekarang ni. HAHA


Err, aku just nak inform korang ( readers. ) yang aku akan stop blogging. Bukan permanent, sekejap je. 


Kalau korang nak tahu, aku gagal Matematik Tambahan dalam MTE. Tak, aku tak mintak simpati daripada korang punn. Tapi aku nak mintak korang doakan le aku tak gagal dalam SPM. Aku bebetul mengharapkan doa daripada korang. :)


Ah, berikutan daripada berita pasal kegagalan aku, mak aku punya reaksi biase2 je, tapi tahu sebenarnya mak aku sedih. Oh aku tak berani nak bagitau bapa aku doe. Bahayaa. CEH.


Jadi, aku rasa lebih baik aku lebihkan study daripada ber-facebook dan blogging. 


So yea, better aku stop sekejap le kan? Boleh dikatakan keputusan aku merosot disebabkan terlalu banyak Facebook dan blogging. Humm.. ok le, jumpe lagi. Ngee ;)


#Aku harap tindakan aku akan membawa perubahan. ;)

No comments: