Saturday, June 11, 2011

5 janji aku kepada kawan aku.

Sebagai penghargaan kepada semua kawan2 aku yang sememangnya awesome gilaa, aku janji...


1. Tak akan abaikan korang sewaktu korang memerlukan aku. Kecuali pabila korang mintak tolong aku merompak bank le or etc.


2. Bila2 nanti aku terserempak dengan korang sambil berjalan dengan cengkawan baru aku.. aku janji tak akan cakap.. "Dulu aku pernah rapat dengan diorang." PAHAM?


3. Aku akan simpan semua janji yang korang amanahkan kepada aku dengan sebaik yang mungkin. Tapi lebih baek korang jangan trust aku. HAHA.


4. Satu hari nanti bila2 aku dah kerja nanti, gaji pertama nanti aku belanja korang makan satay. HAA aku tahu korang suka. HEHE.


5. Ayat ni mungkin klise tapi.. aku janji aku takkan lupakan korang. Unless korang nak aku lupakan korang le.


buat sementara ni aku buat lima je. Nanti2 aku tambah le. Till then. Thanks for being friends. :) Touching tak touching tak? ;D HEHE.

2 comments:

S.Nadhir said...

number dua tu maksudnya nanti kita semua dah tak rapat eh ? OHHHH u:

▽mirul ▽dlan said...

entah.. aku harap kita rapat selama2. :D

+ maksud aku.. kalau bila2 aku terserempak dengan korang.. aku takkan cakap bende tu kat kawan baru aku.. means that kita masih rapat le kot. KAN?