Friday, February 24, 2012

Naz punya pasal


NAZRI PUNYA PASAL. Memang dari dulu aku minat dengan handphone, dan aku ingat aku seorang je dari kalangan classmate aku yang minat gilaa phone. Sebab masa tu aku ingat semua budak kelas A ni, study je memanjang. Haha.

Bila dah kenal Nazri, Shah dan lain2, semua mindset aku berubah, lebih matang la. Haha. Sejak tu, barulah aku sedar, ilmu IT aku selama ni ciput je, banding dengan classmate aku yang lain. Huu.. ( masa tu tingkatan 2-3 )

Quick specs

144 grams
5.1 ounces
128.0 x 64.0 x 10.6 mm
5.0 x 2.5 x 0.4 inches
Talk time (up to) 8 hours 30 minutes [1]
Standby time (up to) 420 hours [1]
Music listening time: 25 hours [1]

Available colours



4.3 inch scratch-resistant TFT touchscreen
16 million colours, 1280 x 720 pixels
Google Android 2.3 (Gingerbread)
(Upgrade to Android 4, Ice Cream Sandwich, planned in Quarter 2 2012)
1.5 GHz Qualcomm Dual Core processor
12.1 megapixel camera with auto focus
16x digital zoom, LED flash

Dan sekarang, aku gila batak dengan handphone ni. Haha. ..dan insyaAllah, aku takkan miliki phone ni. xD Unless ada orang nak belikan la.. Hehe.

No comments: