Friday, March 30, 2012

Bengap tahap dewa

So, malam-malam buta macam ni aku bajet cool, baca 'buku' Catching Fire, tak sampai dua page, aku give up, muhahaha. Bukan tak best, tapi nafsu nak online membuak-buak dengan hangatnya. Haha.

Jadi, tadi aku bukak blog aku, bajet ramai sangatlah yang open dan actually baca isi kandungannya, dan aku bersyukur tak ramai yang baca atau perasan kesialsilapan penggunaan kata yang aku guna dalam previous entri aku. 


Kalau korang noob BM, takpa, kau boleh geng dengan aku, tapi kalau borang bajet A. Samad Said, ==' dude campaklah aku kembali ke darjah satu bro ~

Perkataan dramatik tu sebenarnya aku nak tulis, drastik, dramatik pun boleh, cuma, aku tak rasa agak tidak sesuai guna expression itu dalam ayat macam itu. Faham itu? lol. Aku nak kaitkan perubahan terhadap sesuatu, jadi, apakah kaitannya perubahan dengan dramatik? Cer tolong aku explain. Aku bengap BM ni. 

Akhir kata, ye, memang aku tengah bosan, dan sepatutnya bila kita bosan kita tak sepatutnya menulis entri yang bosan dan post entri yang bosan itu dalam blog yang bosan ini. Ok terima kasih sebab layan aku. You may go now. 

SALAM !

Monday, March 19, 2012

Dua tiga patah perkataan sebelum 21 March

Assalamualaikum.


Apa khabar semua? Harap2 sihat. Tak, saya bukan baru balik dari PLKN. Lama tak update blog yang usang ni sebabnya busy sikit dengan hal duniawi. Hehe. 


Alhamdulillah, 15 March 2012 lepas, saya lulus test JPJ, insyaAllah minggu depan dapat lesen P. :) Gembira sebab tak perlu keluarkan banyak duit lagi untuk repeat test. Hehe.


..dan seperti mana remaja2 lain yang menjadi calon SPM 2011, berdebar hati tak sabar tunggu keputusan nak keluar minggu depan. InsyaAllah, everything is going to be okay. Allah dah aturkan molek2 untuk kita. InsyaAllah. Doakan untuk kami yang telah penat berjuang. Moga2 resultnya berbaloi. :)


Tapi yang penting kita buat semua ni hanya untuk menuju jalan yang diredhai Allah. InsyaAllah. :) 


Banyak2kan doa. 


SALAM !