Monday, March 19, 2012

Dua tiga patah perkataan sebelum 21 March

Assalamualaikum.


Apa khabar semua? Harap2 sihat. Tak, saya bukan baru balik dari PLKN. Lama tak update blog yang usang ni sebabnya busy sikit dengan hal duniawi. Hehe. 


Alhamdulillah, 15 March 2012 lepas, saya lulus test JPJ, insyaAllah minggu depan dapat lesen P. :) Gembira sebab tak perlu keluarkan banyak duit lagi untuk repeat test. Hehe.


..dan seperti mana remaja2 lain yang menjadi calon SPM 2011, berdebar hati tak sabar tunggu keputusan nak keluar minggu depan. InsyaAllah, everything is going to be okay. Allah dah aturkan molek2 untuk kita. InsyaAllah. Doakan untuk kami yang telah penat berjuang. Moga2 resultnya berbaloi. :)


Tapi yang penting kita buat semua ni hanya untuk menuju jalan yang diredhai Allah. InsyaAllah. :) 


Banyak2kan doa. 


SALAM !

No comments: