Sunday, April 29, 2012

Adlan the little weakling

For the pass 3 weeks ni aku rasa aku dah lost grip dengan semua minat aku untuk sambung belajar. Aku dah tak nampak future aku yang dulu aku anggap masih ada harapan untuk aku bangun balik lepas keluar result spm hari tu. Tapi sekarang serius rasa macam useless. Rasa macam aku dah tak ada tempat untuk berpijak. Tapi aku tak suka giveup. Rezeki ada dekat mana2 dan aku harap, ada bahagian untuk aku. InsyaAllah.

SALAM !

No comments: