Friday, June 22, 2012

Hai !

Salam.
Just a short update. Aku nak tujukan entri n khas buat kawan2 aku. Acap, Shah, Naz, Aten, Zahirah, Ain, Jaafar, Abin dan lain2. 

Serius rindu korang. Hari2 aku duduk dalam kelas nanyi lagu 'Wish you were here' Hahahaha.. ok itu jk. Tapi serius rindu korang. 

Haha.. erk.. ok aku dah tak tau nak tulis apa. Emm.. kat sini nak online ade masenya. Tapi aku susah sikit nak online kat sini, sebab blok aku tak dapat range wifi. Plus wifi pun kekadang ade prob. 

Kat sini memang busy, banyak homework, assignment, tambah dengan quiz lagi. Hadoi.. haha. tapi insyaAllah aku akan try online gak. Nak jugak tahu perkembangan isu semasa korang, macam hari ni, aku discovered naz puasa*konklusi sendiri* haha.. dan baru lepas stalk gambar tweet acap, bicep dia makin besaq*based on my observation lol*. Haha. 

Orite, aku out lu.. babai..

SALAM !

Sunday, June 3, 2012

aku masih hidup.. haha


Ni update pakai phone.. Naseb baek sini ada wifi.. Tapi slow sikit.. Humm.. Apa pun.. Just nak cakap serius rindu kawan2.. Acap shah naz jaafar aten zahirah ain abin ammar dll.. x')

Life aku dekat sini baru mggu suai kenal.. Tp serius penat.. Ni pun dah mule rase mcm nak demam.. Homesick doe.. Huhu..


Esok dah mula kelas.. Harap2 semua berjalan dgn lancar.. :)


Kpd kwn2 aku semua.. Moga cita2 mu tercapai.. Ngee.. xD


Orite.. Kat sini leh online lelama.. Aku out luu.. Babai..


SALAM !



Published with Blogger-droid v2.0.4