Friday, June 22, 2012

Hai !

Salam.
Just a short update. Aku nak tujukan entri n khas buat kawan2 aku. Acap, Shah, Naz, Aten, Zahirah, Ain, Jaafar, Abin dan lain2. 

Serius rindu korang. Hari2 aku duduk dalam kelas nanyi lagu 'Wish you were here' Hahahaha.. ok itu jk. Tapi serius rindu korang. 

Haha.. erk.. ok aku dah tak tau nak tulis apa. Emm.. kat sini nak online ade masenya. Tapi aku susah sikit nak online kat sini, sebab blok aku tak dapat range wifi. Plus wifi pun kekadang ade prob. 

Kat sini memang busy, banyak homework, assignment, tambah dengan quiz lagi. Hadoi.. haha. tapi insyaAllah aku akan try online gak. Nak jugak tahu perkembangan isu semasa korang, macam hari ni, aku discovered naz puasa*konklusi sendiri* haha.. dan baru lepas stalk gambar tweet acap, bicep dia makin besaq*based on my observation lol*. Haha. 

Orite, aku out lu.. babai..

SALAM !

1 comment:

Danira Mustafa said...

hehehehe.. aku pun busy gak. selalu tak cukup tidur..