Saturday, August 9, 2014

Lepas ni apa?

MY PLANS

Mungkin bukan plans, lebih kepada komen toward the current topik. Meh.

1. Degree

Currently a student of Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM). Bachelor of Electrical Engineering Technology (Electrical Power) with Honours. Basically all we learn is pasal elektrik. Hopefully dapat cope dengan setiap subjek.


2. Study Plans

Baru tamat tahun pertama pengajian, rasanya boleh cope dengan studies. Dapat kawan-kawan rapat yang rajin belajar(last minute). Tapi study 24 jam tak boleh jugak, kena release stress. Harap-harap setiap semester semangat untuk belajar bertambah.




3. Results

Keputusan semester 1 dan 2 memberangsangkan. Ada peningkatan. Alhamdulillah. Moga momentum dikekalkan. Teringat semester satu bila tengok kawan-kawan lain dapat result lagi bagus, aku rasa nak nangis. Cis.



4. Target




I just read an article about a student dapat Anugerah Di-Raja masa konvo dia. So yeah, berangan nak dapat jugak, kalau ada rezeki boleh sambung PhD. Kenapa? Untuk kepuasan diri sendiri.

Artikal 1




5. Love life 

Aku rasa dah tiba masanya untuk aku serius dalam mematangkan diri sebagai persediaan untuk berumah tangga. Mungkin esok aku mintak nombor dia.

Every now and then, I will update or give a comment to my plans. InsyaAllah.



No comments: